White One är en svensk återförsäljare av tandblekningsprodukter och kosttillskott. De har sin bas i Hjärup i Skåne mellan Malmö och Lund. Deras produkter har funnits på marknaden i ungefär tio år och är välprövande på Svenska marknaden.

White one har ett brett sortiment av tandblekningsprodukter såsom kit för tandblekning hemma, tandblekningstrips, samt tandblekningspennor. De har även produkter för munhygien, hudvård, kosmetik, hårprodukter, kosttillskott och protein.

I vår undersökning har vi gått igenom bolagens produkter, kundsupport, genomfört tester och granskat innehållet i deras tandblekningsgel allt för en säker användning av konsumenten. White one erbjuder bra support, produkterna är godkända enligt svensk lag och europeiska föreskrifter. Vi har sedan sammanställt detta i en recension för att skapa en bra överblick över vilka produkter och kvalitet bolaget håller för att hjälpa dig att välja rätt tandblekning.

White ones produkter fungerar för alla som vill bleka sina tänder hemma. Vi rekommenderar deras startkit innehållande 1st tandblekningspenna, 1st blekningslampa – plasmaljus, 1st tandblekningsmunspray, 1st tandblekningstandkräm. Under de första 14 dagarna använder du tandblekningspennan och kompletterar med blekningslampan för att få ett snabbare resultat.


White One Tandblekning Hemma

WHITEONES POPULÄRASTE PRODUKTER

WhiteOnes Kit

Tandblekning White One

599kr

Paketet innehåller:

WhiteOnes Strips

white strips whiteone

399kr

Paketet innehåller:

WhiteOnes Penna

349kr

Paketet innehåller:

Recension & Betyg
  • Frakt och Leveransvillkor
  • Produktutbud
  • Kundservice
  • Pris
4.8

Sammanfattning

White one har ett brett sortiment för tandblekningsprodukter av mycket hög kvalitet. De är ett av få bolag som skickar med en blekningslampa i sitt startpaket och är du intresserad av att prova att bleka tänderna med plasmaljus är White one ett bra val. Deras pluspaket för 598kr är ett mycket prisvärt val, eftersom det innehåller en extra tandblekningspenna utöver basprodukterna, med deras priser är det inte svårt att hålla tänderna vita långsiktigt. White one har beprövade produkter och du kommer inte bli besviken om du bleker tänderna med deras produkter.

Sending
User Review
4 (2 votes)