Saltvattenspray

Fungerar saltvattenspray för män?

Saltvattenspray är en saltvattenslösning som appliceras i håret för att ge mer volym. Produkten säljs både till män och kvinnor. Användandet av produkten har blivit vanlig av män de senaste åren och det minns många saltvattensprejer som har manlig doft.

Vi har testat produkterna och vi skulle absolut säga att saltvattenspray fungerar för män. man kan använda sprayen för att få upp volymen i håret för att sedan applicera hårvax för att få volymen att hålla en hel dag.

Vad kostar saltvattenspray?

Priserna varierar naturligtvis mellan olika märken, men generellt sett är kostar en flaska runt 200 kronor för 300ml. Det är ett ganska bra pris eftersom flaskan räcker ganska länge trots att du använder den dagligen. 

Hur använder man saltvattenspray?

Man kan applicera saltvattensspray både i blött och torrt hår. sprejar man i det när man är blöt i håret kommer man få ungefär samma känsla som när man sprejar i hårspray att det blir hårda hårsstrån. Om man däremot sprejar i det när man är torr i håret kommer det blir som när man badat i saltvatten ungefär. Själv brukar jag kamma upp volymen i håret efter att håret torkat efter saltvattensprayen. 

Lämna en kommentar