Tandblekning Varberg

I Varberg finns det goda möjligheter att genomföra en tandblekning på klinik till ett bra pris och resultat. Det finns många tandläkarkliniker och skönhetssalonger som kan utföra tandblekningar i Varberg.

Vi har undersökt vilka kliniker i Varberg som utför seriösa, prisvärda tandblekningar och recenserat samt betygssatt dessa så att du som kund ska få en bra överblick av vad som erbjuds och kunna välja den som passar dig bäst samt genomföra en säker behandling.

Nedan har vi listat Varbergs populäraste tandblekningar och du kan genom att klicka på länken boka en tandblekning hos respektive klinik. Ett vitt leende är något som många eftersträvar så vi har även listat några av de tandblekningskit som går att beställa hem för att genomföra en tandblekning hemma. Att bleka tänderna hemma är smidigare än att gå till en klinik och du kan spara mycket pengar på att välja det alternativet. Se kiten nedan för betyg och recensioner.

Tandblekning Varberg

Populäraste tandblekningen HEMMA

Tandblekning Dentaworks

499kr

Tandblekning White One

599kr

Tandblekning Beconfident

499kr

Tandblekning Varberg billigt

Om du vill bleka tänderna i Varberg finns det en uppsjö av kliniker och tandläkarpraktiker att välja bland. Att investera i en tandblekning är det många som gör nu för tiden och man ser kändisar och influencers i sociala medier som leende visar upp sina vita tänder kan det locka att genomföra en tandblekning. Samtidigt vill man inte tömma plånboken på dyra behandlingar och då är det perfekt att genomföra en tandblekning i hemmet. 

Ska man då göra detta hemma eller gå till en klinik? Det finns både för och nackdelar att välja en tandblekning på klinik. I många fall använder sig klinikerna av samma metoder som hemmakiten gör. De gjuter en skena efter dina tänder och du får med dig en tub en tandblekningsgel hem som du ska applicera i skenan för att sedan bleka tänderna i ungefär en halvtimme.

Det finns även mer avancerade metoder som klinikerna använder och det kallas laserblekning där man med hjälp av ett laserinstrument gör dina tänder vitare. En laserbehandling är något dyrare än tandblekningsgel, men det är mer hållbart och det kan hålla i ungefär 1-3 år. Sammanfattningsvis kan man säga att en laserbehandling är en bra investering, men du kan få samma resultat till en bråkdel av kostnaden med ett tandblekningskit från DentaworksWhiteoneBeconfident eller Dentway

Fördelar tandblekning på klinik:

Nackdelar med tandblekning på klinik:

Tandblekning Varberg pris

Tandblekning hemma

Vad kostar en tandblekning i Varberg? Att bleka tänderna i Varberg kan variera väldigt beroende på vilken metod man väljer. Vi tycker inte det är nödvändigt att gå till en klinik för att utföra en tandblekning med tandblekningsgel eftersom man kan få samma resultat med en tandblekningskit hemma.

Vi har recenserat Dentaworks,  WhiteoneBeconfidentDentway med flera. Med deras tandblekningskit kan du få samma resultat som på klinikerna och du slipper göra avkall på kvalitet och du sparar dessutom tid på att göra det framför teven istället för att uppsöka tandläkaren eller skönhetssalongen.

Att bleka tänderna med laser i Varberg kostar runt 2000-3000kr och du får du en tandblekning som håller länge. Det kan i början ge ilningar i tänderna, men de bolag som vi länkar till utför seriösa laserbehandlingar så du behöver inte oroa dig för att blekningen utförs på ett amatörmässigt sätt.

En tandblekning hemma kostar runt 500kr och då kan du genomföra hela processen hemma utan att behöva uppsöka klinik. Då formar du först skenorna i varmt vatten, gör ett avtryck av dina tänder i bettskenorna och låter dem stelna. Sedan applicerar du tandblekningsgelen som medföljer och påbörjar din tandblekning. Ibland kan även en blekningslampa följa med, denna används för att snabba på processen med hjälp av LED.

Det har blivit mycket populärt att utföra tandbleknings hemma på senare år och många kändisar har gjort reklam för tandblekningskiten. Bland annat Zlatan Ibrahimovic och Connor Macgregor har marknadsför tandblekningskit med blekningslampa. Se våra recensioner här om de olika tandblekningsbolagen och bilda dig en egen uppfattning om vilket bolag som passar bäst. Vi har testat de olika kiten och gjort grundliga tester om vilka tandblekningskit och metoder som ger bäst resultat och är skonsammast för dina tänder och tandkött. Vill du få vita tänder snabbt och smidigt råder vi dig att testa tandblekning hemma.

Bästa tandblekning Varberg

Vilken skönhetssalong eller tandläkarpraktik erbjuder den bästa tandblekningen i Varberg? Vi rekommenderar att du vänder dig till en klinik som genomför en laserbehandling på dina tänder eftersom du i annat fall lika gärna kan beställa hem ett enkelt tandblekningskit för hemmabruk. 

Skönhetssalonger som bleker dina tänder med tandblekningsgel fungerar på samma sätt som ett vanligt hemmakit där de gjuter av dina tänder och skickar med dig en tandblekningsgel. Sedan ska du genomföra behandlingen hemma tills du uppnår förväntat resultat. Detta brukar kosta dubbelt så mycket som att beställa hem ett vanligt kit som Dentaworks, Whiteone, Beconfident och dentaway erbjuder. Sammanfattningsvis kan vi säga att vi rekommenderar kiten för hemmabruk samt tandblekning med laser på tandläkarpraktiker. 

Tandblekning Hemma

Tandblekning Varberg erbjudande

Det finns många fina erbjudanden att bleka tänderna i Varberg men det är främst tandblekningskiten som gör att du gör en bra deal när du genomför en tandblekning. Använder du dig av ett hemmakit betalar du endast en bråkdel av vad du skulle betala av en laserbehandling i Varberg. Du uppnår i stort sett samma resultat vid en laserbehandling som om du använder dig av ett hemmakit, det tar bara lite längre tid eftersom skenorna ska formas efter dina tänder och du behöver genomföra tandblekningen vid upprepande tillfällen. Vid en laserbehandling går allt på en timme eller två så det finns naturligtvis fördelar och är man intresserad av att lägga pengarna på en laserbehandling kan det vara ett bra alternativ.