Recension av Dentway

Dentway är ett svensk företag som är en av de ledande leverantörerna av tandblekningsprodukter i Sverige och Norden. Man har sitt säte i Jönköping och har varit aktiva i branschen sen 2005 vilken gör dem till den äldsta leverantören av tandblekningsprodukter av de bolagen vi jämfört. Detta borgar för kvalitativa och säkra produkter.

I sortimentet finns tandblekningsprodukter och kringprodukter såsom tandtråd, produkter som motverkar dålig andedräkt, tandblekningstandkräm och eltandborstar. Hos Dentway är det inte svårt att välja eftersom man enbart har ett tandblekningspaket och säljer sedan refillpaket där endast tandblekningsgelen ingår, detta till ett förmånligare pris eftersom du endast betalar för gelen.

I vår undersökning har vi gått igenom bolagens produkter, kundsupport, genomfört tester och granskat innehållet i deras tandblekningsgel allt för en säker användning av konsumenten. Dentway erbjuder bra support, produkterna är godkända enligt svensk lag och europiska föreskrifter. Vi har sedan sammanställt detta i en recension för att skapa en bra överblick över vilka produkter och kvalitet bolaget håller för att hjälpa dig att välja rätt tandblekning.

Är du intresserad av Detways produkter rekommenderar vi dig att välja deras startkit som är enkelt att komma igång med. I Paketet ingår tandblekningsgel på 9 ml, 2 skenor för under och överkäken, förvaringsbox för skenorna samt tydliga instruktioner på svenska hur du ska genomföra din tandblekning hemma.

Dentways POPULÄRASTE PRODUKTER

Dentway Startkit

495kr

Paketet innehåller:

Dentway Refill

345kr

Paketet innehåller:

Recension & Betyg
  • Frakt och levernasvillkor
  • Produktutbud
  • Kundservice
  • Pris
4.7

Sammanfattning

Dentway är den äldsta aktören på marknaden av de bolag vi undersökt och har sålt sitt tandblekningskit i över 100 000 exemplar vilket borgar för en kvalitativ och säker produkt som garanterat ger vitare tänder. Man ligger ungefär i samma prisklass som de övriga aktörerna och tar 499kr för sitt startpaket med 9ml tandblekningsgel. Deras refillpaket kostar 345kr och räcker till 24 till 36 behandlingar. Dentway har en bra kundservice och svarar vanligtvis inom några timmar på mejl. De kan även nås via telefon om du har några frågor.

Sending
User Review
3.5 (2 votes)