Recension av Dentaworks

Dentaworks är ett Svenskt företag grundat 2005 baserat i Helsingborg. Dentaworks är en av Sveriges största aktör med försäljning av dental och kosmetikprodukter i form av tandblekning för hemmabruk. 

Dentaworks har ett digert utbud av tandblekningsprodukter och erbjuder produkter som tandblekning hemma med skena, tandblekningspenna och flera tillbehör relaterat till detta.

Vi har recenserat Dentaworks och gått igenom deras utbud av produkter, genomfört tester och granskat innehållet i deras tandblekningsgel. Dentaworks erbjuder bra support, leveransvillkor och har sammanställt allt i en omfattande recension med omdöme och utsett deras bästa produkter.

Dentaworks produkter fungerar för alla som vill testa på tandblekning hemma. Vi rekommenderar deras startkit innehållande 3st formbara skenor och tandblekningsgel på 20ml, mer än alla deras konkurrenter för samma pris. 20ml ska enligt deras egen utsago räcka till 56st behandlingar. Även om du bleker dina tänder för första gången eller om du har använt 

Dentaworks Tandblekning Hemma 2

DENTAWORKS POPULÄRASTE PRODUKTER

Dentaworks Pluspaket

598kr

Paketet innehåller:

Dentaworks Startkit

499kr

Paketet innehåller:

Dentaworks Penna

399kr

Paketet innehåller:

Recension & Betyg
  • Frakt och levernasvillkor
  • Produktutbud
  • Kundservice
  • Pris
4.9

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Dentaworks definitivt är en av de bästa bolagen i sin bransch. Man erbjuder egentillverkade produkter av hög kvalitet som lämnar ett mycket proffsigt och seriöst intryck. Deras produkter är inte bara av hög kvalitet, de är dessutom rimligt prissatta och genererar ett förstklassigt resultat. Deras refill är billigast i branschen med tanke på att den innehåller dubbelt så mycket som sina konkurrenter men för samma summa är det inte dyrt att hålla sina tänder vita i längden. Enligt vår bestämda mening kommer du inte att bli besviken om du provar Dentaworks produkter!

Sending
User Review
5 (1 vote)