Recension av Beconfident

Beconfident från Båstad har varit verksamma i branschen i ett tiotal år och erbjuder sina kunder tandblekning och hudvårdsprodukter. Beconfident är en seriös leverantör med välbeprövade produkter för den svenska marknaden.

Beconfident har ett brett sortiment av tandblekningsprodukter och hudvårdsprodukter. De har flera olika kit för tandbleknings hemma att välja på som innehåller olika mängd tandblekningsgel. De har även tandkräm som gör tänderna vitare samt en produkt dem kallar night serum du applicerar på dina tänder som verkar och ger dig vitare tänder medan du sover.

I vår undersökning har vi gått igenom bolagens produkter, kundsupport, genomfört tester och granskat innehållet i deras tandblekningsgel allt för en säker användning av konsumenten. Beconfident erbjuder bra support, produkterna är godkända enligt svensk lag och europiska föreskrifter. Vi har sedan sammanställt detta i en recension för att skapa en bra överblick över vilka produkter och kvalitet bolaget håller för att hjälpa dig att välja rätt tandblekning.

Vill du prova Beconfidents tandblekningsprodukter rekommenderar vi dig att börja med deras startpaket för hemmabruk. Paketet kallas Tandblekning Dual Boost X2 Kit och innehåller 10ml tandblekningsgel, tandglansgel för att göra blekningen mer beständig, samt 3st munskenor för 499kr.

Beconfidents POPULÄRASTE PRODUKTER

Beconfident Premium

799kr

Paketet innehåller:

Beconfident Dual Boost

499kr

Paketet innehåller:

Beconfident Strips

295kr

Paketet innehåller:

Recension & Betyg
  • Frakt och levernasvillkor
  • Produktutbud
  • Kundservice
  • Pris
5

Sammanfattning

Beconfident har ett mycket brett sortiment där du kan välja på många olika tandblekningsprodukter och sannolikt finner en som passar dina ändamål. Deras produkter är tillverkade i Nordamerika och i Sverige vilket borgar för kvalitativa produkter med noggranna kvalitetskontroller under tillverkningsprocessen. Deras populäraste paket är prisvärt eftersom deras tandblekning ska hålla längre med hjälp av deras tandglans som penslas på tänderna efter genomförd behandling. Om du är intresserad av Beconfidents produkter rekommenderar vi deras prisvärda ”tandblekning dual boost X2 kit” att börja med.

Sending
User Review
5 (1 vote)